Hugo - en riktig kämpe!

Hugo kommer alltid att finnas i våra hjärtan.........teamhugo.

Hugo föddes den 2 januari 1999 och hamnade hemma hos oss i Partille. Vi gick på valpkurs och fick lära oss massor med trick och bra övningar. Han var verkligen klassens ordentlige (stjärna) som alltid gjorde vad vi ville. Innan han ens fick tävla så kunde han hela lydnadsklass ett programmet. På vår första tävling utklassade vi både det ena och andra med 192 poäng!

Vidare började vi med agility och efter att nybörjarkursen nästan var slut tävlade vi och kom på 8:de plats med 5 fel. Agility karriären fortsatte och vi tävlade senast i klass två både hopp och agility. Samtidigt gick lydnaden vidare och vi hoppade upp till klass tre. Senaste tävlingen i lydnad var på Kungälvs BK där han vann hela sin klass.

Hugo blev klubbmästare i agility år 2000 och 2003. Fyra år i rad (= max antal!) har han blivit utsedd till årets bästa agilityspringer i region Väst samt samlat ihop några SM-poäng till sitt lag.

Sent i våras blev han sjuk och veterinären kunde inget göra för att rädda honom så han finns inte kvar längre.

Det är så otroligt svårt att förstå. Ingen som kommer springandes alldeles överlycklig när man kommer hem.. ingen som vill ut i skogen och hitta på roliga saker tillsammans.. ingen som värmer upp sängplatsen på natten.. ingen som alltid ställer upp, även i sjukt tillstånd, och gör sitt absoluta bästa när man ber om det.. ingen som slickar sista glassresterna.. ingen som….

Hugo är i hundhimlen där den finaste skogen, de vackraste ängarna och de blankaste sjöarna finns…