Så var det äntligen dags för Kennelträff! Den 16 juli kom totalt 14 hundar som var släkt till oss och vi hade en jättetrevlig dag tillsammans. Hundar, ägare och uppfödare strålade ikapp! Vi började med lite aktiveringsövningar i agility-landet vilket var spännande då det inte var så många som hade provat på det. Några var skeptiska till tunneln men efter övertalning så sprang alla snabbt igenom =)
Därefter tränande vi apportering av dummys och kanin. Apportering av kanin gick klart över förväntan, alla hundar hämtade och överlämnade till husse/matte, duktiga!! För flera var det första kontakten med hårvilt och med hjälp av positiva, glada förare lyckades alla så bra, kanonbra jobbat!
Så var det dags för lunch och lite välförtjänt vila för hundarna =) Extra tack till min mamma Tina som fixade all god mat och fika under dagen! (och tack för tårtan, Gixxer som fyllde år på söndagen och ville fira med sina släktingar)
När hundarna hade vilat en stund så fick de en och en gå in med husse/matte i kaninhägnet och leta kanin, gisses vad uppskattat det var av dogsen! Fick till många bra situationer!
Efter det så var det dags för mer apportering och denna gång hade vi med kanin, rapphöna och rådjursklöv. Samtliga hundar hämtade och överlämnade alla "saker". Fantastiska hundar och lika fantastiska förare måste vi säga! Tack än en gång för att ni kom och jag hoppas att vi ses på nästa kennelträff om inte förr =)